HET PENSION

Kattenpension Snorrebaard is een modern pension dat het hele jaar geopend is. We hebben verschillende kattenverblijven. Zo is er een mooi groot binnenverblijf met tegelkachel (zeer geschikt voor de winter) en zijn er 2 gezellige zomerverblijven met elk een ruime overdekte buitenren.

Bij binnenkomst krijgt uw kat een eigen plekje, of start indien nodig in een wenhok, De wenverblijven zijn ruim van opzet en bevatten allemaal een mandje of doosje om in te slapen, een schone kattenbak en een voer- en drinkbak. Als uw kat een beetje aan de nieuwe situatie gewend is, dan mag hij/zij op eigen tempo het verblijf gaan verkennen. Het merendeel van onze pensiongasten voelt zich binnen 1 á 2 dagen thuis in de groep, zodat ze lekker vrij rond kunnen lopen. Wij plaatsen geen ongecastreerde katers. Kittens wel, mits ze aan de inentingseisen voldoen. (zie voorwaarden)

HET WINTERVERBLIJF

Als het kouder wordt kan uw kat terecht in ons gezellige winterverblijf.
Dit is een groot binnenverblijf bestaande uit 3 kamers, die onderling gekoppeld zijn. Dit verblijf is uitgerust met een echt Finse Steenkachel waarvan de muren een behaaglijke warmte uitstralen. Een genot voor uw kat om lekker tegenaan te liggen als het buiten guur weer is!

HET ZOMERVERBLIJF

Kattenpension Snorrebaard heeft 2 ruime zomerverblijven. Deze bestaan uit 2 groepsruimtes met elk een overdekte buitenren eraan vast.
Er zijn volop klim- en speelplekken, maar ook lekkere verstop- en slaapplaatsen!

De verschillende wenverblijven in de gezamenlijke ruimten bieden de nieuwelingen een rustig plekje om even aan  de groep wennen.  De buitenrennen liggen op het zuiden, zodat onze pensiongasten lekker in het zonnetje kunnen liggen of juist binnen de schaduw kunnen opzoeken.