Wilt u weten wat de huisregels zijn bij Kattenpension Snorrebaard omtrent voeding, medicijnen, de pensionkosten en de tijden voor brengen en ophalen van uw kat. Dat vindt u hier bij praktische zaken.

Wilt u meer lezen over de inentingseisen, vlooienbehandeling en dierenartsbezoek ga dan naar VOORWAARDEN.


VOEDING / MEDICIJNEN

Wij voeren standaard de brokjes van Royal Canin, maar hebben ook altijd andere merken in huis voor het geval uw kat de Royal Canin brokken niet lekker vindt. Natvoer geven we niet standaard aan de groep, maar wordt gebruikt als extra traktatie. Soms is het beter om het voer van thuis mee te nemen, bijvoorbeeld als uw kat dieetvoer krijgt of bijvoorbeeld al wat ouder is of eigen voerwensen heeft.
Heeft uw kat medicijnen nodig gedurende zijn verblijf, dan kunt u deze gewoon meenemen. Het is fijn als u dit van te voren aangeeft. Vermeld a.u.b. de naam en doseringsinstructies duidelijk op de verpakking.
Als u uw kat komt brengen nemen wij ruim de tijd om uw wensen omtrent voeding en medicijngebruik te horen.

.


PENSIONKOSTEN

Bij Kattenpension Snorrebaard betaald u voor 1 kat € 9,- per dag, voor 2 katten € 17,- per dag en voor 3 katten € 24,- per dag.
Heeft uw kat vachtverzorging nodig of andere intensieve verzorging, dan is er een toeslag van € 1,50 per dag.

De dag van aankomst geldt als eerste pensiondag. De dag van vertrek wordt niet berekend als u uw kat 's ochtends ophaalt.
De pensionkosten kunt u contant betalen als u uw kat komt brengen of eventueel vooraf per bank overmaken. Dit kunt u bij de reservering aangeven, dan krijgt u de bankgegevens van het pension bij de bevestiging toegestuurd.

Let op: er is geen pinautomaat aanwezig...


BRENGEN EN OPHALEN

Brengen en ophalen kan van maandag t/m vrijdag op afspraak ’s ochtends tussen 9.30 en 11.00 uur of ’s avonds rond 17.00 en rond 19.00 uur. Op zaterdag bij voorkeur alleen ’s ochtends. Op zondag zijn wij gesloten.
De door u gewenste breng- en ophaaltijd kunt u invullen op het reserveringsformulier en in de bevestigingsmail hoort u of dit lukt of krijgt u een tegenvoorstel.
Wilt u onverwachts nog iets wijzigen? Bel of mail dan even om een nieuwe afspraak te maken.

.


RONDLEIDING

Wilt u graag een rondleiding in het pension? Dan bent u van harte welkom om te komen kijken!
Het is wel fijn als u hiervoor van te voren even een afspraak maakt.